Амбър Хърд даде първото си интервю след присъдата в последната съдебна битка

...
Амбър Хърд даде първото си интервю след присъдата в последната съдебна битка
Коментари Харесай

Амбър Хърд в първото си интервю след делото: Не обвинявам журито

Амбър Хърд даде първото си интервю след присъдата в последната съдебна борба с някогашния й брачен партньор Джони Деп. Интервюто ще бъде излъчено идната седмица по NBC, написа Variety.

Списанието издава, че пред журналистката Савана Гътри Хърд споделя, че разбира за какво журито е стигнало до присъдата си в интерес на Деп. " Не ги упреквам ", споделя Хърд. " Всъщност разбирам. Той е обичан воин и хората усещат, че го познават. Той е приказен артист. "

Въпреки това, базирайки се на разширеното отрицателно отразяване в обществените медии, с което се сблъска, Хърд отбелязва, че счита, че към нея е подходено незаслужено.

" Не ме интересува какво мисли някой за мен или какви преценки желаете да извършите за случилото се в персоналния ми живот, в собствения ми дом, в брака ми, при затворени порти ", акцентира Амбър Хърд и споделя в умозаключение:

" Не допускам, че елементарният човек би трябвало да знае тези неща. И по тази причина не го одобрявам персонално. "

" Но даже някой да е сигурен, че заслужавам цялата тази ненавист и гняв, даже и да си мисли, че неистина, въпреки всичко не може да ме погледнете в очите и да ми кажете, че мислите, че в обществените мрежи е имало почтено посланичество. Не можете да ми кажете, че смятате, че това е било заслужено. "

Гледайте клип от изявлението по-долу:

.@savannahguthrie sat down for an exclusive conversation with #AmberHeard. " You cannot tell me that you think that this has been fair, ” Heard shared, in reference to social media representation. pic.twitter.com/56Ju7pYg1x
— TODAY (@TODAYshow) June 13, 2022

Миналия месец журито във Вирджиния постанови, че Хърд е клеветила Деп в обява на Washington Post от 2018 година, на която тя е авторка. В публикацията се говори за това, че е била жертва на домашно принуждение. В последна сметка актрисата от " Аквамен " беше наказана да заплати на Джпни Деп 10 милиона $ отплата за вреди и 350 000 $ за наказателни вреди, откакто той сполучливо убеди съда, че кариерата и репутацията му са били накърнени вследствие на публикацията.

По-рано Деп загуби сходен случай в Обединеното кралство, откакто съди таблоидния вестник The Sun поради публикация, която го наричаше " бияч на дами ". В този случай арбитър постанови, че има задоволително доказателства в поддръжка на изказванието.

 
В делото " Деп против Хърд " изгубиха действителните жертви на принуждение
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР